FAD är över, Lucia har passerat och ett nytt år ligger framför oss

Vi som har jobbat med FAD  ett år är i det stora hela nöjda med hur eventet avlöpte. Vi hade roligt och de flesta verkar också ha haft kul när man läser loggarna. Det var inga stora incidenter eller problem under kvällen utan det mesta flöt på bra. Till och med städningen på söndagen gick smidigt. Nu är det dags för Skåne att hålla eventet och vi kommer följa deras arbete med nyfikenhet.

På lucia hade vi bokat Gillberga friluftsgård för årets decemberevent, som i år hölls på självaste Lucia som ju var en fredag. Det blev ett fåtal nya cacher och därefter hade vi knytis med massor av god mat. Det var mycket uppskattat!

I år så är det förutom FAD i höst två event som kan komma att bli riktigt stora, det ena är Läckö Kinnekulle Event (GC4V31M) 26 april i Lidköping som har stora ambitioner, och även Umeå som har fått en stor summa pengar att anordna ett Geocachingevent som en del av kulturhuvudstadsåret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *